P10 mono color displej unutrasnji , dimenzija 96cm x 48cm namijenjen za unutranju montazu, izuzetno male mase (10kg), najčesća namjena za APOTEKE, zauzima veoma malo mjesta, a sadrzaj je izuzetno vidljiv i cijena je veoma pristupačna. Mogućnost prikaza teksta, prilagodjenih animacija i sličica u JPEG, BMP ili GIF formatu, servisnih informacija (datum, tačno vrijeme, temperatura), softver podrzava preko 50 različitih efekata prikaza sadrzaja i isto toliko efekata za sklanjanje sadrzaja sa displeja, zatim mozete staviti OKVIR oko sadrzaja (preko 30 različitih okvira), takodje mozete podesiti u softveru da automatski smanjujete i pojačate OSVJETLJENJE displeja, jer po dnevnoj svjetlosti Vam treba visoko osvjetljenje da bi sadrzaj bio vidljiv, a u večernjim satima morate smanjiti osvjetljenje displeja da ne smeta prolaznicima i učesnicima sobraćaja. Takođe se softverski moze podesiti automatsko uključivanje i isključivanje displeja, npr ako smatrate da displej ne treba biti uključen u sitnim noćnim satima.

GARANCIJA 24 MJESECA,OTKLANJANJE KVAROVA U ROKU 24 SATA OD PRIJAVE KVARA,TEHNIČKA PODRSKA OBEZBIJEĐENA.Za vise informacija javite se na mejl adresu : marketing.antenanet@gmail.com ili na broj telefona 065/628-766.

NAPOMENA:Ovakav displej takođe mozete poručiti i u crvenoj,bijeloj ili plavoj boji prikaza u P10 veličini piksela ili u P20 veličini piksela (3 boje prikaza-crvena,zelena i zuta).