P10 mono color displej namijenjen za vanjsku montazu ,dimenzija 96cmx 48cm ,izuzetno male mase (25kg),najčesća namjena za kafiće,butike,restorane,zanatske radnje,trgovine…

Zauzima veoma malo mjesta,a sadrzaj je izuzetno vidljiv,a cijena je veoma pristupačna. Mogućnost prikaza teksta, prilagodjenih animacija i sličica u JPEG, BMP ili GIF formatu,servisnih informacija (datum, tačno vrijeme, temperatura), softver podrzava preko 50 različitih efekata prikaza sadrzaja i isto toliko efekata za sklanjanje sadrzaja sa displeja, zatim mozete staviti OKVIR oko sadrzaja (preko 30 različitih okvira), takodje mozete podesiti u softveru da automatski smanjujete i pojačate OSVJETLJENJE displeja, jer po dnevnoj svjetlosti Vam treba visoko osvjetljenje da bi sadrzaj bio vidljiv, a u večernjim satima morate smanjiti osvjetljenje displeja da ne smeta prolaznicima i učesnicima sobraćaja. Takođe se softverski moze podesiti automatsko uključivanje i isključivanje displeja,npr ako smatrate da displej ne treba biti uključen u sitnim noćnim satima.

GARANCIJA 24 MJESECA,OTKLANJANJE KVAROVA U ROKU 24 SATA OD PRIJAVE KVARA,TEHNIČKA PODRSKA OBEZBIJEĐENA.Za vise informacija javite se na mejl adresu : marketing.antenanet@gmail.com ili na broj telefona 065/628-766.

Prikaz mogućnosti ovog displeja mozete pogledati na nasem you tube kanalu,kliknite OVDJE

NAPOMENA:Ovakav displej takođe mozete poručiti i u crvenoj,zelenoj ili plavoj boji prikaza u P10 veličini piksela ili u P20 veličini piksela (3 boje prikaza-crvena,zelena i zuta).