LED reklama je najnovije generacije (2R1G),prikaz teksta u 3 boje(crvena,zelena i zuta),jednostavan unos teksta podrzava sve fontove i ima mnogo rezima rada (50-tak raznih efekata za pojavljivanje i sklanjanje teksta),takođe mozete oko teksta da dodate okvir, čiji prikaz i boju mozete da odredite na mnogo načina (preko 50 različitih okvira) tako da mozete da ozivite vasu reklamu da to ne bude monotono prikazivanje teksta,idealno resenje za vase napredovanje posla,reklamirajte sebe uz ustedu struje.

Kad god imate neke novosti u vasem poslu mozete veoma brzo i jednostavno izmijeniti tekst,samo povezete displej sa računarom pomoću RS232 kabla (koji dobijete uz displej zajedno sa cd-om sa softverom) ubacite tekst (displej ima svoju memoriju) i to je sve,displej uključite u struju i nema nekog posebnog komplikovanog pokretanja,koristenje je pojednostavljeno maksimalno.Takođe mozete podesiti vremenski interval u kom zelite da displej bude uključen,npr. koliko traje radno vrijeme,ako vam nije u interesu da radi 24 sata!Ovaj displej vam moze prikazati i jednostavnije grafike,tačno vrijeme(analogni i digitalni sat) i datum,a ako mu se doda senzor za temperaturu moze i da prikazuje trenutnu temperaturu.

Displej je namijenjen za vanjsku montazu,on je sa svih strana zastićen tako da je vodonepropusan.Radi pod svim atmosferskim uticajima(kisa,vjetar,snijeg,mraz,jako sunce) bez ikakvih problema.

Dimenzije : 192cm x 64cm.Ovaj displej se moze produziti dodavanjem u nastavku-serijski i nije ograničeno koliko ih se moze dodati (strelica 1 na slici),a takođe se moze dodati i na njega-paralelno (strelica 2 na slici)!

Nasa firma vam daje garanciju na displej 2 GODINE i BESPLATNU dostavu.

Takođe vam je na raspolaganju nas stručni tim za sva vasa pitanja oko podesavanja displeja ili unosa reklama putem telefona ili e-maila,imate punu podrsku.