Katalog

Međunarodni sajam ADRIATIC DESIGN EXPO 2017 – Split

Na međunardnom sajmu ADRIATIC DESIGN EXPO 2017 koji je održan u Splitu od 22. do 25. septembra, firma ANTENA NET d.o.o. iz Teslića je kao izlagač prezentovala najnoviju tehnologiju u svijetu LED reklamnih displeja. Štand sa reklamnim displejima je privukao značajnu pažnju i veliki broj posjetilaca.

Ostvareni su brojni kontakti od kojih će neki sigurno biti pretočeni u ozbiljnu i dugoročnu poslovnu saradnju.

Međunarodni sajam privrede BS 2017 – Brčko

Na Međunarodnom sajmu privrede BS 2017 koji je održan u Brčkom od 16. do 18. novembra, firma ANTENA NET d.o.o. iz Teslića je kao izlagač prezentovala najnoviju tehnologiju u svijetu LED reklamnih displeja. Reklamni displej ispred sajmišta je privukao značajnu pažnju i zainteresovanost. Ostvareni su brojni kontakti od kojih će neki sigurno biti realizovani u ozbiljnu i dugoročnu poslovnu saradnju.

Međunarodni sajam ekologije EKO BIS 2017 – Bihać

Na međunardnom sajmu ekologije EKO BIS 2017 koji je održan u Bihaću od 14. do 16. septembra, firma ANTENA NET d.o.o. iz Teslića je kao izlagač prezentovala najnoviju tehnologiju u svijetu LED reklamnih displeja. Štand sa reklamnim displejima je privukao značajnu pažnju i veliki broj posjetilaca.

Ostvareni su brojni kontakti od kojih će neki sigurno biti pretočeni u ozbiljnu i dugoročnu poslovnu saradnju.

ANTENA NET proslavila 10. rođendan

ANTENA NET iz Teslića, nedavno je proslavila deset godina uspješnog poslovanja.

U prostorijama motela “Rođo“ u Tesliću, tim povodom okupilo se oko stotinu poslovnih partnera, ali i rodbina i prijatelji kako bi proslavili uspjeh ove firme koja je danas jedna od vodećih firmi u istočnom dijelu Evrope u domenu LED ekrana.

Za deset godina, ova firma osigurala je sigurno radno mjesto za 13 radnika. Ono što s ponosom ističu jeste činjenica da su instalirali preko 100 led displeja.

Inače, ciljna grupa i tržište im je je u Evropi gdje su najviše i rasprostranjeni sa prodajom svojih proizvoda i uslugama servisiranja.

Reklama za budućnost

Da pojasnimo, ako vam je potreban reklamni displej koji želite da postavite vani ili trebate ekran za unutrašnje reklamiranje, njihov tim će izaći u susret i na profesionalan način će doći do najboljeg mogućeg rešenja uz pružanje tehničke podrške na najvišem mogućem nivou.

Glavne prednosti njihovih LED ekrana su izrazito jednostavna montaža na bilo kojoj površini i održavanje. U potpunosti su zaštićeni od svih vremenskih uslova. Savršen balans između pristupačne cijene i visokog kvaliteta omogućiće brz povrat uloženog novca i dug radni vijek kupljene opreme. Novac koji je uložen u LED ekran se po pravilu veoma brzo vraća a vizuelni doživljaj postavlja na mnogo viši nivo.

Oni su tu da pruže kompletnu logistiku od idejnog rešenja, izrade statičkog projekta i konstrukcije do puštanja sistema u rad po sistemu ključ u ruke.

LED ekrani predstavljaju budućnost reklamiranja, zato već danas kontaktirajte ANETENA NET iz Teslića. Za sve dodatne informacije pozovite 065/960-510.

Mostarski sajam 2017.

Posjeta naše firme Mostarskom sajmu 2017.