Dobro došli na naš zvanični web sajt

ANTENA NET D.O.O je vodeća kompanija koja razvija i proizvodi LED sisteme u Istočnoj i Srednjoj Evropi. Osnovana 2007. godine, Antena Net uspješno je završila stotine projekata širom Evrope. Entuzijazam i strast za LED tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom, preciznošću i tehničkim napretkom, doveli su do stvaranja brenda BELGRAND. BELGRAND ekrani su LED ekrani najvećeg kvaliteta koje možete naći na tržištu. Naši displeji prolaze kroz stalnu kontrolu kvaliteta i napravljeni su od najboljih materijala i komponenti, a to je glavna tajna njihovih visokih performansi i dugog vijeka trajanja. Naši kabineti su izrađeni od aluminium-magnezijumske legure koja ima visoku IP zaštitu i predstavlja najotpornije proizvode koji mogu da rade u svim atmosferskim i fizičkim uslovima. Koristimo LED diode sa bakarnom i zlatnom žicom koja je odgovorna za efikasnu potrošnju energije, a takođe im omogućava da ispravno rade u najtežim temperaturama (-40C do + 60C). Naši ekrani imaju visoke nivoe osvijetljenosti (do 7000cd / m²). Naši slim kabineti su veoma lagani i jednostavni za transport i instalaciju (ugradnja oko 20s po kabinetu). Izuzetno su precizne veze između kabineta, te nema vidljivih veza na spojevima.

 • ONLINE SERVICE je internet podrška u slučaju nekog softverskog kvara ili pomoć oko postavljanja ili zamjene reklamnog sadržaja na displejima. Za neke važnije manifestacije kao što su koncerti, fudbalske utakmice, razne kampanje nudimo i NON-STOP podršku.
 • MOBILE TEAM posjeduje veći broj članova i raznih prilagođenih vozila za brze intervecije u slučaju hardverskog kvara, koji se mora otkloniti na licu mjesta. Osim intervencije MOBILE TEAM se bavi i montažom LED displeja. U slučaju kvara MOBILE TEAM reaguje nakon ONLINE SERVICE u roku od 24sata na teritoriji Bosne i Hercegovine, a za područje susjednih zemalja odziv je 48 sati, osim ako nije drugačije ugovoreno sa vlasnikom LED displeja.
 • ART DESIGN OFFICE se bavi izradom VIDEO reklama za naše klijente koji tek počinju da se bave ovim poslom, a ujedno im pružamo i obuku za korištenje softverskih alata za izradu istih. Osim navedenog, ART DESIGN OFFICE se bavi i projektovanjem raznih kontrukcijiskih rješenja kao što su: nosači za LED DISPLEJE, TOTEMI ZA BENZINSKE PUMPE, CITY LIGHT-ovi i sl.
 • STEEL TEAM je zadužen za poizvodnju svih metalnih konstukcija i dijelova. Proizvodnja se obavlja u savremenoj opremljenoj radionici, koja posjeduje CNC opremu i sertifikovano osoblje.
 • LED-TRONIC TEAM je ujedno i najbrojniji tim koji se bavi: kompletiranjem LED kabineta, testiranjem gotovih proizvoda, istarživanjem na polju novih tehnoloških rješenja, popravka modula i kontrolnih kartica koje stignu sa terena i sl.

Ostali dio zaposlenih se bavi nabavkom, porodajom, marketinškim i administartivnim poslovima. Osim navedenih poslova naša firma se posjeduje licence i za:

   • ISP (Internet service provider)
   • Telekomunikacije
   • Tehnička Zaštita imovine i lica (security )
   • Zaštita na radu
   • ISO 9001 2015
   • Certifikat o stručnoj spremnosti zavarivača – Institut „Kemal Kapetanović“ Zenica
   • CE